Locatie

Brinkhuis Laren
Brink 29, 1251 KT Laren
QR Code

Datum

17 okt 2019

Tijd

20:15 - 22:00

Kosten

18,00

Stand-Up Comedy Night

Theater aan de Brink presenteert op 17 oktober een avond vol humor met vaak een los maar persoonlijk karakter. Een microfoon, een groot arsenaal aan goede grappen en verhalen vol hilarische wendingen. Dat is stand-up comedy op zijn best! Keihard en niets ontziend, maar ook licht en aangrijpend.

De line up voor de avond:

Edo Berger is een grote, energieke verschijning op het podium. Naast zijn werk in Nederland is hij een van de meest actieve Nederlandse comedians op het internationale circuit en speelde van Edinburgh tot Tokio. In 2014 scoorde hij een cult zomerhit samen met jasper Smit met het nummer ‘Meisjes met IJsjes’. Samen met Wouter Monden is hij elke dondetrdagochtend te horen in de ochtendshow op Q-Music. Hun muzikale nieuwsitem, de Q-musical, werd in 2016 genomineerd voor de Zilveren Reissmicrofoon.

Janneke Jager bekijkt de wereld met een brutale blik en vertelt of zingt hierover met een ontluisterende opmerkzaamheid of in amusante anekdotes. ontwapenend, ontroerend, pittig, grappig – zeggen anderen. Wervelend en gretig – volgens Jacques d’Ancona in Dagblad van het Noorden. Met het verlangen om te raken – zegt ze zelf. Ze volgde een opleidingstraject aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Janneke overdrijft graag een beetje. Af en toe kan ze je tot tranen toe ontroeren. Het liefst doet ze allebei; een drama Queen met een vleugje Groningse nuchterheid. Janneke won ooit de Publieksprijs van het Utrechts Cabaretfestival (2013) en stond in de kwartfinale van het Leids Cabaretfestival in 2015. Werd door Guido Weijers geprogrammeerd tijdens zijn Comedy Festival.

Vincent Geers is theatermaker/cabaretier. In 2007 studeerde hij af aan de opleiding Theaterdocent in Amsterdam. 3 maanden later won hij zowel de Jury- als publieksprijs van het prestigieuze Cameretten Festival in Rotterdam. Naast Cabaretvoorstellingen maakt hij theatervoorstellingen, schrijft hij voor theater, film en televisie. Vincent is o.a. vaste workshopdocent bij het cameretten festival. Als Stand up comedian is hij al meer dan 12 jaar op alle stand up podia van Nederland te zien. O.a op Lowlands, laughing matters en tijdens de comedy explosion theatertour.

Leave your comment
Comment
Name
Email